Milyen a jó webfejlesztő?

Milyen a jó webfejlesztő?

A jó webfejlesztőt nem könnyű megtalálni, nagyon sokan úgy jönnek hozzánk hogy már sajnos megégették magukat másik kollégával. Ilyenkor nagyon elkeserít a dolog, mert rossz fényt vet a szakmára, és kicsit én szégyellem magamat helyettük. Szakmabeliként segítek abban, hogyan válassz számodra megfelelő webfejlesztőt.

Tovább olvasom →
A blogról
Olvass bele egy szoftver és egy webfejlesztő mindennapjaiba. Tudj meg hasznos tanácsokat a szakmabeliektől az online világról, közérthetően.
Keresés
A weboldal és az azon megjelenő tartalmi, szöveges, grafikai és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult. A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Amennyiben oldalunk bármelyik tartalmát más személy, cég vagy szervezet honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan lemásolása) 280.000 Ft összegű kötbért számlázunk ki oldalanként a jogtalan felhasználónak.