Egyedi CRM fejlesztés

Pontosan úgy, ahogy megálmodtad


Több szoftver is próbáltál már de valahogy egyik sem az igazi. Eleged van az excelből és abból hogy 10 helyről kell összeszedned adatot egy egyszerű elemzéshez. Tudod hogy az egész feladat mindössze pár kattintás is lehetne, mégis tengernyi menüponton kell átvergődnöd magad. 8 ablaknak kell nyitva lenni, holott elég lenne egy is. Szeretnél egy-két kattintással elintézni pofonegyszerű dolgokat. A lényegre tapintottam?

Képzeld el a saját CRM szoftvered...

Most pedig azt, hogy mire lenne képes a cégeddel?


Egy saját fejlesztésű ügyfélkezelő rendszer kiépítése nem kis feladat, viszont viszont egy jól elkészített és alaposan átgondolt CRM szoftver hatalmas segítség és versenyelőny isegyben.

Képzeld el, hogy egyetlen felületről irányítod a céged működásét. Ha nem vagy megelégedve a dobozos megoldásokkal, mert már a kompromisszumok a kezelhetőség rovására mennek, akkor érdemes saját szoftvert fejleszteni.

Biztos vagyok benne hogy ott van egy zseniális képlet a fejedben, hogyan lehetne egyszerűbbé, gyorsabbá tenni vállalkozásodat! Ezt kell lefordítani "crm szoftverre"

Miért jobb egy egyedi fejlesztésű CRM?


Mert az pontosan cégedre szava készül el

Nincsenek felesleges funkciók, felesleges menüpontok. Pontosan azt csinálja amit kell és pontosan úgy, ahogyan kell. Nem kell kompromisszumot kötnöd, igazodik az igényeidhez, nem pedig neked kell a szoftverhez.


Egy kezelőfelületen minden információ

Felejtsd el az exceleket, és az 5 különböző szoftvert, fókuszálj egyre. Kezeled egy felületen az adataidat és a teenődidet.


Ügyfeleid imádni fognak

Nincs több elfelejtett találkozó, információ visszahívás. Nincs több elszalasztott üzlet, mert a szoftver emlékeztet a teendőidre.Milyen CRM szoftvereket készítettünk már el?


Egyedi CRM Autóbontó részére


Korábban mindig probléma volt, ha betelefonált egy ügyfél, akinek visszhívást ígértek mert utánajárást igényelt a kívánt kérdés vagy alkatrész, a visszahívás elmaradt, mert vagy elkeveredett a papír vagy pedig elfelejtették visszahívni

A szoftvernek hála, minden napot le tudnak úgy zárni, hogy nincs nyitott ügy, emiatt mindenki bolodg: a cégnek több bevétele van, az ügyfelek pedig elégedettebbek lettek.

Pontosan tudják mi a a legkeresettebb alkatrész, ami nincs raktáron, viszont azonnal lenne rá vevő.

Ügyféligény kezelő rendszer mobiltelefon szaküzlet hálózatnak


Szintén problémát jelentett a papírra felírt teendő vagy feladat, ezért döntöttek a cégnél egy saját CRM rendszer kifejlesztésében, amit a már meglévő (szintén általunk fejlesztett) raktárkezelő szoftverbe fejlesztettünk bele az egyszerűbb kezelhetőség érdekében.

A szoftvernek hála,sikeres értékesítéseket tudnak lezárni, könnyedén tudják mérni a sales csapat eredményességét.

A rendszert összekötöttük továbbá a szamlazz.hu számlázórendszerrel a könnyebb számlázás miatt.Egyedi CRM fejlesztés a különleges ügyféligényért a textiliparban


A cégvezető elkötelezett volt abban hogy a vásárlói minél magasabb szintű ügyfélélményt kapjanak, ehhez pedig komplex rendszerre van szükség, azért hogy egy helyről el tudjanak érni minden információt az ügyfélről: korábbi vásárlásait, egyedileg kapott árakat, megbeszéléseket, folyamatban lévő rendeléseit.

Ezt tettük bele egy egyedi fejlesztésű szoftverbe, ami szintén már kinőtt a "sima" CRM méretet: össze van kapcsolva számlázóval, ShopRenteres webáruházzal, csomagküldővel.Leprogramozzuk a magasabb bevételt


Az ügyfeleid ott költenek többet ahol jobban odafigyelnek rájuk. Ezt bizonyos cégméret felett lehetetlen fejben tartani, kinek mit ígértünk, mondtunk: ezeket a feladatokat nyugodtan rábírhatjuk egy szoftverre. Mi ebben tudunk neked segíteni:


megírjuk álmaid CRM rendszerét.

Kivel fogsz együtt dolgozni?

Veres József vagyok, a Te programozód.

12 éve dolgozom programozóként főállásban, és szenvedélyem a munkám.

Céges belső rendszereket építek, automatizálok, és cégeknek segítek az ügymeneteiket átláthatóbbá és egyszerűbbé tenni. Leautomatizálom a robot munkát, egyszerűbbé teszem a napi ügyvitelt.


Akkor vagyok a Te embered, ha olyan programozót keresel, aki

érthetően, nem szaknyelven beszél

lehet rá számítani, nem tűnik el napokra

alapos és szakszerű munkát végez

megoldást keres és nem kifogásokat

könnyedén továbbfejleszthető kódot ír

ha többre van szükséged egy kivitelezőnélVeres József

Szimpatikus az ajánlatom, de kérdéseid volnának? Keress fel bátran!

Ha kérdéseid volnának affelől, hogyan is működne a szoftver, vagy egyáltalán lehet-e az ötletedet digitalizálni,
keress fel bátran, segítek megválaszolni a kérdéseidet.