Veres József

Ügyvezető


13 éve foglalkozik programozással, imádja a mai napig, szeret összetett dolgokat megoldani. Írt már fuvarszervező szoftver, számlázót, webáruházat, láttam felnőni az "internetet".

Egy idő után egyre több megrendelése lett és el kellett kezdeni csapatban gondolkodni. Jelenleg ő koordinálja a csapat munkáját, akikre nagyon büszke, mert úgy érzi, hogy egy kivételes csapattal dolgozhat együtt.

Célja hogy létrehozzon egy olyan munkahelyet ahova nem nyűg, hanem élmény bejárni dolgozni. Vezetőként képzi magát jelenleg a legintenzívebben.

Turcsek Gabriella

Shoprenter szakértő


A Shoprenter áruházak működését kivülről-belülről ismeri, könnyedén testre tudja szabni az áruházak kinézetét, beállításban és üzemeltetésben is segít az ügyfeleknek.

Egyben a csapat grafikusa, akinek a segítségével webáruház designok, bannerek, logók és más grafikai elemek készülnek az oldalakra.

Nagyon precíz és elszánt a munkájában, folyamatosan képzi magát, segít továbbá a cégvezetés feladataiban is, hogy minden a megfelelő helyen és időben legyen.

Csatlós Zoltán

medior programozó


Zoltán a csapat programozója, aki villámgyorsan sajátította el a programozás alapjait, és mára már összetett webes rendszereket épít.

Munkája legfőbb része az automatizálás, egyedi igények megoldása. Hála neki, több száz óra emberi munkát spórolunk meg évente az ügyfeleinknek.

Szuperképessége hogy rendkívül precíz, szereti megérteni a "miért"-eket is, és előbb tervez és aztán programoz, mely a munkája eredményén is meglátszik: szinte hibátlan az átadott munkája.Mezei Gábor

senior programozó


Gábor az egyik legtapasztaltabb programozónk, a debreceni egyetemen végzett informatikai szakon

Nagyon összetett és komplex feladatokat is képes átlátni és továbbfejleszteni, hatalmas segítség a csapatnak a tudása és a tapasztalata.

Legnagyobb munkája jelenleg a Magyar Posta számára fejlesztett szoftvere, melynek kivitelezése nagyon jól sikertült

Emelett rengeteg más szoftver került már ki a kezei alól, és ő segíti a meglévő szoftvereink továbbfejlesztését is.

Varga Attila

junior programozó


Attila a csapat legfiatalabb tagja, lelkes és megbízható, és villámgyorsan tanulja a programozást, melyet önszorgalomból kezdett el tanulni

1 évig iskola mellett jött hozzánk gyakornokként, ahol megtanulta az alapokat, és mivel nagyon jól teljesített és rendkívül elszánt volt, ezért 2022 júniusától pedig már főállásban alkalmazzuk.

Önállóan is képes fejlődni, elszánt és nagyon jól kommunikál az ügyfelekkel továbbá nagyon gyorsan elsajátítja a tanultakat a gyakrolatban.


Sós Sándor

frontend fejlesztő


Sándor felel a weboldalak és az alkalmazások pixelpontos megjelenítéséért, továbbá azért hogy a weboldalak minden felületen tökéletes élményt nyújtsanak.

A legújabb CSS parancsokat is ismeri, képes pár sor kódból felépíteni bonyolult és összetett designú weboldalt, aminek a sebessége villámgyors lesz.

Folyamatosan képzi magát a frontendes feladatokon túl is, jelenleg a PHP-t tanulja és építi be tudását a mindennapi munkákba.