Milyen rendszereket tudunk összekötni Shoprenterrel?

Alapvetően bármilyen rendszert össze tudunk kötni Shoprenterrel, aminek van API kapcsolata.

Az API egy csatlakozási felület, ami alapján tudunk az áruházadból vagy az ügyviteli rendszeredből adatokat kiolvasni, módosítani, beküldeni vagy törölni. A leggyakoribb igény az szokott lenni, hogy a Shoprenterben lévő rendelések töltődjenek le az adott szoftverbe, illetve a készletadatok pedig a választott szoftverből töltődjenek fel a Shoprenterbe.

Ezen kívül egyébként bármilyen adatot tudunk "mozgatni" a két rendszer között.


ERP integrációink Shoprenterrel:Tharanis integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

A Tharanis ügyviteli rendszer egy kimondottan webáruházak részére kialakított felhőalapú ERP rendszer. Egy online vállalatirányítási szoftver, ami teljes egészében felügyeli webáruháza(i)d működésének minden részletét, legyen szó számlázásról, beszerzésről, futárszolgálatok kezeléséről, NAV jelentésről, utánvét kezelésről vagy beszerzésről.


Vectory integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

A Vectory egy integrált vállalatirányítási és ügyviteli rendszer, mely kifejezetten hazai vállalatok folyamatait támogatja. A rendszer egyik előnye, hogy tökéletesen egyénre szabható, széleskörű modulkínálattal és rugalmas paraméterezési lehetőségekkel rendelkezik.


deep.erp integrációja Shoprenterrel

még nincs integrációnk Szeretnéd hogy megcsináljuk?

A deep.ügyvitel a magyar kisvállalkozások igényeire kialakított megoldás, mely ötvözi a nagyvállalati rendszerek kényelmi funkciót az egyszerűsített, logikus folyamatokkal és gyors, költséghatékony bevezetéssel.


Octopus 8 ERP integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

Az Octopus 8 ERP Rendszer egy általános és szektorfüggetlen ügyviteli megoldás. A program a vállalkozások alapfolyamataitól kiindulva egészen a mérlegbeszámoló elkészítéséig biztosít hatékony számítógépes támogatást. A rendszer fejlesztése 1998 óta folyik és jelenleg a programnak már harmadik generációját értékesítjük. Az Octopus 8 ERP rendszer 100%-ban magyar termék.


Modus integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

1990-ben alapult, MODUS Integrált Vállalatirányítási Rendszert közel 30 éve folyamatosan fejlesztik. Ez idő alatt a ERP rendszerektől elvárható minden funkciót beleépítettek, ezáltal az üzleti élet minden területén alkalmazható.


Winner integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

A WINFORM Informatikai Kft a piac mindenkori igényeihez könnyen adaptálható és testre szabott megoldást kínál. A cégünk által fejlesztett megoldás az üzleti folyamatokhoz jól illeszthető, naprakész információkat szolgáltat, nagy tranzakciószám estén is. Többszázezres törzsadat, illetve több millió bizonylat esetén is korrekt és gyors működést biztosít. Minden árumozgásról pontos és teljes körű információt szolgáltat. A WinNER rendszer komplex, többlépcsős kontrolling és pénzügyi eszközökkel a legkorszerűbb üzleti megoldásokat nyújtja.


OVIP integrációja Shoprenterrel

még nincs ilyen integrációnk Szeretnéd hogy megcsináljuk?

Az OVIP egy modern felületű, felhőalapú vállalatirányítási rendszer, melynek az alábbi moduljai érhetőek el. odern, egyszerű felületén keresztül könnyedén kezelheti cégét egymással összehangolt moduljaink segítségével, amelyeket bárhol, bármikor, bármilyen eszközről elérhet! Az OVIP kiemelt szakterülete a raktározás, a bolti- és online értékesítés és folyamat kezelés.


exPanda vállalatirányítási rendszer integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

Céluk olyan megbízható, integrált ügyviteli program létrehozása és folyamatos fejlesztése, amely kielégíti a maximum 100 gépes hálózattal rendelkező kis- és középvállalatok igényeit. Mindezt kedvező áron, a hazai sajátosságokat fokozottan figyelembe véve.Ügyviteli szoftver integrációink Shoprenterrel:Mozaik ügyviteli rendszer integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

Ezt a programrendszert úgy tervezték meg, hogy igazi európai programmá válhasson, nemzetközi kapcsolatokban is tökéletesen használható legyen, megfeleljen az EU szabványoknak, különösen a magyar jogszabályoknak. A programot felkészítettük arra, hogy a majdani pénznem-váltás forintról euróra zökkenőmentesen történhessen. Fontos szempont volt, hogy a bőséges tudás mellett a program ne legyen elbonyolítva, lényegre törekvő, sallangmentes, gyors és megbízható legyen.


RLB ügyviteli rendszer integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

Az RLB 17 éve foglalkozik kisvállalkozások igényeit kielégítő ügyviteli szoftverek készítésével, forgalmazásával. Céluk olyan kedvező ár/érték arányú szoftverek készítése, melyekkel a kisvállalkozásokkal kapcsolatos ügyviteli feldadatok többsége pogramon belül megoldható, ezért könyvelőprogramjaink mindegyike alapáron tartalmaz tárgyi eszköz modult, illetve egyszerűbb bérmodult. Programjaik semmilyen tételkorlátozást nem tartalmaznak, a több céges verziókkal valóban korlátlan számú vállalkozás könyvelése végezhető.


Naturasoft Készlet és számla professional rendszer integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

Szeretne gyorsan és egyszerűen igényes számlákat kiállítani számítógépe segítségével? Elege van a drága és bonyolult számlázó programokból? Töltsön le oldalunkról egy NATURASOFT számlázó programot, azonnal érezni fogja a különbséget!


Provimax integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

Kínálaunk az ingyenes számlázó programtól a komplex ügyviteli számlázó, raktárkezelő, készletnyilvántartó programokig, felhős online számlázó program rendszereken keresztül több lépcsőben fedik le a felhasználók igényeit. Több számlázó és készletkezelő programunk ingyenes változatban is elérhető. Számlázó rendszereink több féle automatikus webáruházhoz is kapcsolhatók. Mindezek ismeretében érthető, hogy miért kiváló választások a Provimax számlázó, készletnyilvántartó programok. Levesszük a válláról a NAV online feltöltés terheit. Gyorsan és egyszerűen megoldhatja ügyviteli rendszerét. Technikai támogatásunk megoldja felmerülő kérédseit. 1996 óta fejlesztünk számlázó programokat.


Axelpro integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

Szoftverük korszerű felhasználói felületének kezelése egyszerű és intuitív, amely a modern, átlátható megjelenésen kívül a kényelmes kezelést is szolgálja. A leggyakoribb funkciók a kedvencek főmenübe rendezhetőek, akár felhasználónként külön-külön.


Minimax integrációja Shoprenterrel

Elkészült integráció! - Szeretnéd te is összekötni Shoprenterrel?

A Minimax egy horvát számviteli program. Az integrációnk képes arra, hogy a Shoprenterből érkező rendeléseket betöltse a minimax programba ezáltal automatikusan átadva az adatokat nem szükséges manuális adatrögzítés.Kérj ajánlatot

Shoprenter integrációra!


Üzenetküldés


Ha a leveleződből szeretnél e-mailt küldeni, kérlek használd a info@netmetro.hu található email címet!

Az űrlapot a reCAPTCHA védi és a Google Adatvédelmi és ÁSZF feltételei érvényesek rá. A  Netmetro  adatvédelmi nyilatkozatnkat ezen a linken találod meg és olvashatod el.