Miért jó a Netmetronál dolgozni?


Card image cap
Egy szuper irodában dolgozhatsz

Egy modern frissen bútorozott és felújított irodában dolgozhatsz a városközpontban Tiszavasváriban. Közel van az posta, drogéria, étterem, vegyesbolt, zöldséges és a bank is.

Card image cap
Modern eszközökkel dolgozunk

Modern számítógépekkel, nagy monitorokkal és eredeti szoftverekket használunk, olyanokkal mint a Windows 10, Adobe Creative Suite, Office 365, Todoist, G Suite, Slack.

Card image cap
Nincs "feketézés" és zsebbe borítékolás

Minden munkatársunk be van jelentve teljes bérére, nincs zsebbe fizetés, és egyéb megoldjuk "okosba" típusú adóoptimalizálás.


Card image cap
Nálunk lesz értelme a munkádnak

Nem értelmetlen rendszereket, hanem hasznos szoftvereket és weboldalakat készítünk, amelyett több száz, illetve közvetetten több 1000 ember használ.

Card image cap
Szuper ügyfeleink vannak

Normális és kedves ügyfeleink vannak, akikkel "egy rugóra jár az agyunk", emiatt nem kell olyanokkal együtt dolgoznod, akiktől égnek áll hajad.

Card image cap
Dolgozhatsz home office-ban

Amennyiben hatékonyan tudsz dolgozni otthonról, elengedünk home officeba egy héten egyszer. Amenyibben ez a verzió beválik, akkor ezen növelhetünk is.


Card image cap
Jó fej, fiatal kollégáid lesznek

Összetartó csapat vagyunk akiknek az átlagéletkora 30 év. Szeretjük a humort, és segítjük egymást szakmailag, ha kell a magánletben is.

Card image cap
Szervezetten dolgozunk

Konkrétan látod mi a feladatod aznapra és mikorra kell elvégezned. Úgy osztjuk a munkáidat, hogy ne kelljen ugrálnod a feladatok között, mert éppen van egy sokkal fontosabb az előzőnél.

Card image cap
Kezdő fejlesztőket is várunk

Amennyiben kezdő fejlesztő vagy, segítünk a betanulásban, kapsz egy mentort, aki segít abban hogy gyorsabban tudj fejlődni és hamarabb tudj eredményeket elérni.


Card image cap
Támogatunk a fejlődésben

Szeretnénk ha napról napra jobb lennél az előző napi önmagadnál, épp ezért támogatjuk a továbbképzésedet: megvásárlunk számodra hasznos könyveket, tréningeket és kuzusokat.

Card image cap
Céges könyvtár és videótár

Cégünk összes könyvét bátran kikölcsönözheted, és tanulhatsz belőle. Rengeteg szakmai könyv mellett a több, mint 100 GB-nyi videóanyagainkból csemegézhetsz.

Card image cap
Céges csapatépítő

Évente pár alkalommal szervezünk céges csapatépítőket, ahol bowlingozunk, paintballozunk vagy kijutósozunk. Mindenzt munkaidőben. Hát nem szuper?


Card image cap
Rugalmas munkaidő

Rugalmasak vagyunk munkaidő tekintetében, ha szükséged van egy fél napra, vagy pár órára meg tudjuk oldani, elengedünk munkaidőben, és azt máskor bepótolhatod.

Card image cap
Nincs túlóra és hétvégi munka

Hisszük hogy a pihenés fontos része a munkának, ezért túlóra nincs, illetve az év utolsó két hetét, a Karácsonyt otthon töltheted.

Card image cap
Ingyen tea és kávé

Annyi teát és kávét ihatsz amennyi csak belédfér. Mivel mi magunk is imádjuk a teát ezért csak az olyan jó minőségűekben bízunk mint a Gárdonyi vagy Teekanne.
Üdvözöllek, Veres József vagyok, a Netmetro tulajdonosa, és szeretném ha nálunk dolgoznál.


100%-ban magyar vállalkozásként üzemeltünk, és izgalmas webes projekteket készítünk, amelyek segítik a kis és középvállalkozások mindennapjait.

Bízom benne hogy a fentiek alapján elnyerte a tetszésed a cégünk, és vonzónak találod. Igyekeztünk olyan munkahelyet létrehozni ahol én magam is szívesen dolgoznék.

Aktuális állásokA weboldal és az azon megjelenő tartalmi, szöveges, grafikai és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult. A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Amennyiben oldalunk bármelyik tartalmát más személy, cég vagy szervezet honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan lemásolása) 280.000 Ft összegű kötbért számlázunk ki oldalanként a jogtalan felhasználónak.