Kit várunk a csapatunkba?


 • Aki akar és szeret fejlődni a szakmájában
 • Akinek ugyanolyan fontos az elégedett ügyfél,
  mint a kódod olvashatósága
 • Aki alapos és precíz a munkájában
 • Akinek szenvedélye a programozás
  (vagy nagyon szeretné megtanulni)
 • Aki a szakmai angolt gond nélkül olvassa
 • Aki jól tud csapatban dolgozni
 • Aki képes problémákat megoldani önállóan
 • Aki jobban szereti a családias hangulatú céget mint a multit

Mi elsősorban nem szoftvereket készítünk, hanem a cégeket teszünk nagyszerűbbé.24 indok, amiért jó a Netmetronál dolgozni:


Card image cap
Egy szuper irodában dolgozhatsz

Egy modern frissen bútorozott és felújított irodában dolgozhatsz Tiszavasvári kertvárosi részén. 5 percre van a város legjobb kifőzdéje, vegyesboltja, játszótér pedig 2 percre.

Card image cap
Modern eszközökkel dolgozunk

Modern számítógépekkel, nagy monitorokkal és eredeti szoftverekket használunk, olyanokkal mint a Windows 10, Adobe Creative Suite, Office 365, Todoist, G Suite, Slack, GitHub Desktop.

Card image cap
Kényelmes ergonómikus székeket adunk a munkádhoz

Odafigyelünk az egészségedre, hiszen ülőmunkánál kifejezetten fontos hogy megfelelő minőségű székeken dolgozz, mivel hosszú időt töltesz egy nap széken.


Card image cap
Büszkék vagyunk arra amit csinálunk

Mindenki olyan feladatot kap, amiben van kihívás, és szakmailag fejlődik általa. Több ezer ember munkáját tesszük egyszerűbbé megoldásainkkal.

Card image cap
Nincs "feketézés" és zsebbe borítékolás

Minden munkatársunk be van jelentve teljes bérére, nincs zsebbe fizetés, és egyéb megoldjuk "okosba" típusú adóoptimalizálás.

Card image cap
Nem minimálbért kapsz versenyképes fizetés címszó alatt

Munkatársaink teljesen bejelentetten, nettó 220-400 ezer forintot kapnak kézhez (100%-ban bejelentett nettó munkabér), tapasztalat és hatékonyságtól függően, mellőzve a "felét zsebbe" mentalitást.


Card image cap
Nálunk lesz értelme a munkádnak

Nem értelmetlen rendszereket, hanem hasznos szoftvereket és weboldalakat készítünk, amelyett több száz, illetve közvetetten több 1000 ember használ.

Card image cap
Szuper ügyfeleink vannak

Normális és kedves ügyfeleink vannak, akikkel "egy rugóra jár az agyunk", emiatt nem kell olyanokkal együtt dolgoznod, akiktől égnek áll hajad.

Card image cap
Dolgozhatsz home office-ban

Amennyiben hatékonyan tudsz dolgozni otthonról, elengedünk home officeba egy héten egyszer. Amenyibben ez a verzió beválik, akkor ezen növelhetünk is.


Card image cap
Jó fej, fiatal kollégáid lesznek

Összetartó csapat vagyunk akiknek az átlagéletkora 30 év. Szeretjük a humort, és segítjük egymást szakmailag, ha kell a magánletben is.

Card image cap
Szervezetten dolgozunk

Konkrétan látod mi a feladatod aznapra és mikorra kell elvégezned. Úgy osztjuk a munkáidat, hogy ne kelljen ugrálnod a feladatok között, mert éppen van egy sokkal fontosabb az előzőnél.

Card image cap
Kezdő fejlesztőket is várunk

Amennyiben kezdő fejlesztő vagy, segítünk a betanulásban, kapsz egy mentort, aki segít abban hogy gyorsabban tudj fejlődni és hamarabb tudj eredményeket elérni.


Card image cap
Támogatunk a fejlődésben

Szeretnénk ha napról napra jobb lennél az előző napi önmagadnál, épp ezért támogatjuk a továbbképzésedet: megvásárlunk számodra hasznos könyveket, tréningeket és kuzusokat.

Card image cap
Céges könyvtár és videótár

Cégünk összes könyvét bátran kikölcsönözheted, és tanulhatsz belőle. Rengeteg szakmai könyv mellett a több, mint 250 GB-nyi videóanyagainkból csemegézhetsz.

Card image cap
Céges csapatépítő

Évente pár alkalommal szervezünk céges csapatépítőket, ahol bowlingozunk, paintballozunk vagy kijutósozunk. Mindenzt munkaidőben. Hát nem szuper?


Card image cap
Rugalmas munkaidő

Rugalmasak vagyunk munkaidő tekintetében, ha szükséged van egy fél napra, vagy pár órára meg tudjuk oldani, elengedünk munkaidőben, és azt máskor bepótolhatod.

Card image cap
Nincs túlóra és hétvégi munka

Hisszük hogy a pihenés fontos része a munkának, ezért túlóra nincs, illetve az év utolsó két hetét, a Karácsonyt otthon töltheted.

Card image cap
Ingyen tea és kávé

Annyi teát és kávét ihatsz amennyi csak belédfér. Mivel mi magunk is imádjuk a teát ezért csak az olyan jó minőségűekben bízunk mint a Gárdonyi vagy Teekanne.


Card image cap
Te osztod be a szabadságaidat

A szabadság 50%-ával a törvény szerint munkáltató rendelkezik, de mi nem szabjuk meg egyetlen napod sem mikor vedd ki, az összes szabadnapodat te oszthatod be.

Card image cap
Belsős tréningek negyedévente

Negyedévente továbbképezzük szakmailag magunkat agy általunk választott témában, amit előadunk a többieknek, így folyamatosan naprakészen tartjuk a tudásunkat.

Card image cap
Az utazási költségedet mi álljuk

A bejárási költséged 100%-át a cégünk fizeti, mi ennek a költségét teljes mértékben átvállaljuk, akár autóval akár tömegközlekedéssel érkezel.


Card image cap
Karácsonyi évzáró vacsora

Karácsonykor minden évben egy közös vacsorával zárjuk az évet, és ha jól teljesítettél, bónusz is üti a markodat: mi ezt tesszük neked a fa alá.

Card image cap
Családbarát munkahely

Hisszük, hogy a munka és a magánélet egyensúlya fontos, emiatt segítjük ennek az összehangolását.

Card image cap
Kiállítunk az Ecommerce Expon

Minden év februárjában részt veszünk Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényén, olyan nagy cégek mellett mint a DHL, MPL, Foxpost és Shoprenter!


Üdvözöllek, Veres József vagyok, a Netmetro tulajdonosa és szeretném ha nálunk dolgoznál.


100%-ban magyar és teljesen legális vállalkozásként üzemelünk, és izgalmas webes projekteket készítünk, amelyek segítik a kis és középvállalkozások mindennapjait.

Olyan nagy cégeknek dolgozunk mint a Telekom leányvállalatta, az MPL (Magyar Posta), Packeta, Shoprenter, Biomed vagy éppen a Pepita és olyan rendszerekhez fejlesztünk szoftvereket, mint az Unas, eMAG, Foxpost, GLS, vagy a számlázz.hu

Bízom benne hogy a fentiek alapján elnyerte a tetszésed a cégünk, és vonzónak találod. Igyekeztem olyan munkahelyet létrehozni ahol én magam is szívesen dolgoznék alkalmazottként nap mint nap.

Egy olyan munkahelyet, ahova nem nyűg, hanem élvezet bejárni, ahol nem lesz gyomorideged, mert meg tudod beszélni a dolgokat a feleteseiddel.Aktuális állások