ShopRenter integráció


Kifejezetten nagykereskedelmi partnereknek és egyedi integrációk készítésére, akik kívül-belül ismerik a ShopRenter platformjának működését.

Veres József vagyok, programozó, a partnered aki segít az általad használt szoftvered és a ShopRentert összekötni, kommunikációra bírni.

Velem fogsz együttműködni a fejlesztések során. Minden olyan szoftvert össze tudunk kötni a ShopRenterrel, aminek van API funkciója, vagy XML listát tud generálni. Raktárkezelővel, ügyviteli szoftverrel, könyvelőprogrammokkal könnyedén összeköthető az áruházad.
Shoprenter összekötése a szoftvereiddel - hogy a robotok dolgozzanak helyetted.
Raktárkezelő szoftver összekötése a ShopRenterrel


Ehhez mindössze API funkció szükséges a raktárkezelő szoftver részéről, amennyiben ez adott, a funkció kiépítése nem akadály.

Lehetséges teljes automatizmus beállítása, vagy egyszerűbb import export funkció is igény szerint.

A képen látható referenciamunkán egy raktárkezelő szoftver készült a Telekom leányvállalatának, mely képes kezelni a készletét különböző webáruházaknak ()

Összekapcsolható az alábbiakkal:

 • OpenCart webáruház
 • ShopRenter webáruház
 • AxelPRO számlázó szoftver


CopyDepo nagyker összekötése ShopRenterrel


A funkció integrálásával megszűnnek az unalmas import export funkciók, és minden automatán frissítésre kerül a CopyDepo és a Shoprenter összekapcsolása révén.

Több száz emberi óra megspórolásra kerül, nem beszélve a monotonitásról.

Feltöltődnek az alábbiak:

 • termék neve és leírása
 • beállítódik a termékkategória
 • termék képe
 • beállíthatóak az árrések


Ügyviteli szoftverek összekötése 


Képesek vagyunk összekötni számlázót, könyvelő szoftvert, ügyviteli vagy raktárkezelő szoftvert a ShopRenterrel.

Jelenleg egy Tharanis ügyviteli és a Xero könyvelőszoftver összekötésének egyeztetése zajlik.Raktárkezelő szoftver összekötése a ShopRenterrel


Egyedi szoftver fejlesztése

Amennyiben az üzleted úgy kívánja, tudunk külön szoftvert fejleszteni a webáruházadhoz, ami kommunikál vele.

Így megoldhatóak olyan problémák, mint:

 • bolti eladás azonnali levonása a webshopból
 • bevételezés azonnali feltöltése a webshopba
 • a ShopRenterben lévő adatok kinyerése és feldolgozása
 • saját ügyviteli szoftvereddel való összekötés, vagy adatcsere


Ajánlatot kérek ShopRenter fejlesztésre!


A weboldal és az azon megjelenő tartalmi, szöveges, grafikai és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult. A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Amennyiben oldalunk bármelyik tartalmát más személy, cég vagy szervezet honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan lemásolása) 280.000 Ft összegű kötbért számlázunk ki oldalanként a jogtalan felhasználónak.