ShopRenter Webáruház Design


Ne légy sablonos, válaszd az egyedi megjelenésű webáruházat!

Turcsek Gabriella vagyok, webfejlesztő, a partnered aki segít az általad elképzelt vagy már meglévő webáruházad megjelenését felpezsdíteni.

Velem fogsz együttműködni a munkák során. Legyen az teljes design módosítás, kisebb változtatások, grafikai elemek készítése (banner készítés), valamint egyedi logó tervezése.


Mikor és miért válasszam a design módosítást?Abban az esetben, ha szeretnéd webáruházad megjelenését frissíteni, modernizálni.

Akkor, ha már az elképzelés megvan, viszont a sablonok közül mégsem találtad meg a hozzád igazán közel állót.

A sablon egyes részeit tetszés szerint módosíthatjuk.

Módosításaim során CSS kódok segédkezésével készítem el a kért designt.
Tehát az egész sablon felépítését változtathatjuk? Bármennyire is szeretnénk, vannak megkötések, határok, melyeken túl nem módosíthatóak a shoprenter sablonok.


Ajánlatot kérek ShopRenter design frissítésre!


ShopRenter kuponkód


Szeretnél 10% kedvezményt az első megrendelésedre?


Netmetro-s ügyfélként jogosult vagy használni az alábbi kuponkódot a megrendelésedhez és az első megrendelésedből 10% kedvezményt kapsz!


A weboldal és az azon megjelenő tartalmi, szöveges, grafikai és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult. A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Amennyiben oldalunk bármelyik tartalmát más személy, cég vagy szervezet honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan lemásolása) 280.000 Ft összegű kötbért számlázunk ki oldalanként a jogtalan felhasználónak.