2022.06.23. MPL alkalmazásfejlesztés Shoprenterhez

„A Netmetro csapata fejlesztette a Shoprenternél elérhető MPL Alkalmazásunkat, ami a csomagfeladással kapcsolatos műveleteket könnyíti meg az ügyfeleinknek. A közös munka hatékony és gyors volt, minden gördülékenyen zajlott, a levelekre hamar válaszoltak, az akadályokra megoldást hoztak. Tapasztalt fejlesztőkről van szó, csak ajánlani tudom őket! Kollégáim nevében is köszönöm a munkátokat!”

Vágány Péter


2022.05.26. - Webshop felépítés

Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk az első webshopom létrehozásában. Gabriellától nagyon sok segítséget kaptam, számtalan kérdésemre, mindig kedvesen, támogatóan válaszolt. Legközelebb is a Netmetrot választanám.

Dömötör Júlia shop.lathatatlanporaz.hu


2022.04.11. Webshop design

A webshopot teljesen a nulláról építették fel. Az emailen keresztül történő kommunikáció nagyon jól ment, mindig gyors választ kaptam mindenre.Nem volt olyan dolog amire azt mondták volna ,hogy nem lehet megcsinálni. Szuper csapat.

Nebehaj Gábor


2021.12.09. - Design módosítás

A lábléc dizájnt szerettük volna feldobni, egy több rétegből álló képpel, amit pont olyanra sikerült elkészíteni, amilyennek elképzeltük.

Adámi Krisztina akosbike.hu


Feed bekötés és termékfrissítés

Igen, minden remekül megy. Nagyon gördülékeny volt a közös munka Gáborral. Gyors és hatékony volt.

Benke Erika és a BabyBox csapata babyboxphoto.hu


2021.12.09. - Design módosítás

A lábléc dizájnt szerettük volna feldobni, egy több rétegből álló képpel, amit pont olyanra sikerült elkészíteni, amilyennek elképzeltük.

Adámi Krisztina akosbike.hu


2021.11.08. - Pénzügyi automatizációs / integrációs szoftver készítés

Pénzügyi automatizációs / integrációs szoftvert készítettek nekünk. Kiváló áron, minőségi munkát végeznek. Gördülékenyen ment az együttműködés, stabil, megbízható szoftvert készítettek. A fejlesztés kicsit lassan indult el, de végül időben elkészült és tökéletesen megfelel az elvárásoknak.

Papp Márk sportsarok.hu


2021.10.01. - Shoprenter integráció

Számlázó programból szerettünk volna adatokat szinkronizálni a Shoprenteres felületre, amihez fejlesztőkre volt szükségünk. Több ajánlat bekérése után végül a Netmetro csapat mellett döntöttünk, akik megértették és gyorsan elvégezték a kívánt feladatot.

Környei Krisztián www.turborail.hu


2021.06.25. - Shoprenter feed fejlesztés

Feed módosításban kértünk fejlesztői segítséget. A kérésünket pontosan, elsőre megcsinálták. A kommunikáció gyors és egyértelmű volt.

Oláh Balázs www.petfirst.hu


2021.05.26. - eMAG - SR összekötés

Köszönöm az eMAG összekötést, tökéletes.

Szigeti Zsolt www.ora-karora.hu


2021.05.06. - Egyedi feed készítés

Feed fejlesztésben segítettek. Nagyon hozzáértő, segítőkész, rugalmas és megbízható csapat. Menet közben több változtatási igényem is felmerült, amit nagyon gyorsan lereagáltak, nem okokzott nekik problémát egy általam kigondolt megoldás kivitelezése sem. Most már tökéletesen működik minden az elképzeléseimnek megfelelően. Jó szívvel ajánlom őket!

Fógel Adrián hasznaltlaptop.eu


2021.04.29. - Shoprenter összekötés

Készletkezelő programot kötöttek össze a webáruházzal, minden rendben zajlott. Segítőkészek és jófejek voltak. Szívesen ajánlom őket!

Buda Dániel www.rgwebshop.hu


2021.04.19. - eMAG - sr rendelés átvétel

Én a Shoprenteren keresztül kerültem kapcsoltba Netmetroval. Veres Józseffel tartottam a kapcsolatot, csak pozitívan tudok róluk nyilatkozni. Nekem két áruház közötti API kapcsolatot fejlesztettek. A munkájuk hibátlan, a hozzáállásuk pedig páratlan. Maximálisan meg vagyok velük elégedve és ha a jövőben szükségem lesz hasonlóra, biztosan hozzájuk fogok fordulni! Nyugodt szívvel ajánlom őket mindenkinek!

Herceg Krisztián prince.shop.hu


2021.03.02. - Unas termék feed

Shoprenter ajánlásával kerültünk kapcsolatba a Netmetro-val. József a legelejétől kezdve maximálisan felügyelte a folyamatot. Két webáruház teljes szinkronját készítették el számunkra egyedi igényeink alapján. Megnyugtató volt a sok feladatunk mellett, hogy egy szakértő csapat foglalkozik az összekötéssel. Nyugodt szível ajánlom Őket mindenkinek.

Ribárszki Sándor taskaterapia.hu


2021.02.05. - Tömeges cikkszám módosítás

Gyorsan és az igénynek megfelelően megoldották a kérésemet, ráadásul kedvező munkadíjjal. Jó szívvel tudom ajánlani a Netmetrót!

Árvai Tibor Artwebshop.hu


2021.01.18. - Mailerlite integráció

Egy hírlevélküldő alkalmazás összeköttetésében segítettek nekünk. A megkeresésünkre majdhogynem azonnal válaszoltak és pár e-mail váltás már meg is oldották a kérésünket, amivel nagyban segítették a webáruházunk működését. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek a Netmetro csapatát.

Jordán Krisztián finomfust.hu


2020.12.12. - Shoprenter webáruház Egyéni fejlesztések, design módosítások

Gabival dolgoztunk együtt az újonnan induló webshop dizájn kialakításában, és az ahhoz tartozó beállítások végrehajtásában! Gabi nagyon segítőkész, gyors és precíz! Jó ötleteivel és magas szakmai felkészültségével nagyon jól és gyorsan tudtunk haladni! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hornyikné Kókai Mónika jankaland.hu


2020.12.12. - Shoprenter webáruház Design módosítások, tartalmak feltöltése

Gabi egy igazi angyal, aki amellett, hogy profin és gyorsan dolgozik nagyon kedves és igyekszik mindenre megtalálni a legjobb megoldást. Csak ajánlani tudom és biztos vagyok benne, hogy a jövőben csak is hozzá fordulok, ha kérdésem van.

Gáncsos Nikolett tunkitunki.hu


2020.12.12. - Számlázó program - Shoprenter összekötés

Gyors, precíz munka. Mindenben segítenek, nagyon ügyfélorientáltak. 100%-ban ajánlom őket!

Környei Krisztián www.turborail.hu


2020.10.31. - Tömeges termék betöltés

Teljes mértékben meg vagyunk elégedve Gabriella és József munkájával. Minden felmerülő kérdésünket szinte azonnal meg tudták válaszolni. A logónkat Gabriella tervezte, már az első terve számunka tökéletes volt. József a programozásban, termékfeltöltésben segített nekünk. Mindketten nagyon türelmesek és alaposak. Köszönjük szépen a munkájukat. Úgy gondoljuk, hogy nagy szükség van az ilyen segítségre a kezdeti nehézségekben, és szívesen ajánljuk másoknak is őket a jövőben. :)

Kakuszi Attila


2020.10.08. - Mailerlite integráció

Nagyon elégedett vagyok a közös munkával. József minden megkeresésre azonnal reagált, a fejlesztés gyorsan elkészült, kérés nélkül utánkövetésre is vette a fáradságot és jelezte az észrevételeit. Nem utolsósorban teljesen elfogadható áron dolgozik – csak ajánlani tudom!

Kerekes Katalin biomed.hu


2020.09.30. - Shoprenter webáruház Egyéni fejlesztések, design módosítások

Korrekt, gyors és rugalmas munkavégzés, az egyeztetett kisebb fejlesztések tökéletesen sikerültek.

Virág Melinda kia-charlotta.hu


2020.09.30. - Nagyker Feed bekötés

Lassan egy éve dolgozunk Józseffel , közel 5000 termék kezelésével kerestünk meg,egy nagyker oldalal kellett összekötni a mi áruházunkat , folyamatosan frissíteni a készletet,árakat .Már első perctől kezdve nagyon profin kezelte a problémákat (volt egy pár) sikerült neki teljesen a mi igenyényeinkre szabni a megoldást,egy laikus számára is könnyen kezelhető kész rendszert kaptunk tőle. Nagyon sok céggel,fejlesztővel beszéltünk mielőtt vele ,de ennyire gyors és korrekt ajánlatok senkitől nem kaptunk .Amit ígért azt maximálisan teljesítette, figyelembe véve a mi igényeiket,lehetőségeinket is.Az elmúlt egy évben minden esetben nagyon kedvesen és segítőkészen állt hozzánk bármivel is kerestük.Nagyon könnyű vele együtt dolgozni, bátran ajánlom mindenkinek.

Kerti István dolo.hu


2020.09.22. - Shoprenter webáruház Termékfeltöltés, egyéni fejlesztések, design módosítások

Gabival öröm volt együtt dolgozni! Az előzetesen megállapodott időpontot tudta tartani, a munka során hirtelen jött ötleteinket maximálisan és rövid határidővel teljesítette. A webshopunkon elvégzett fejlesztések tökéletesen működnek, amiért ezúton is szeretnék köszönetet mondani! Bujáki Géza bgcarp.hu

Bujáki Géza bgcarp.hu


2019.12.11. - Nagyker Feed bekötés

A legtöbb programozóval nagyon nehéz volt szót érteni és akár telefonon, akár e-mailen keresztül is nagyon lassú volt a kommunikáció. Így rendszeresen elhúzódtak a megoldandó ügyek, de mióta Józsival együtt dolgozunk, azóta ez mind jóval egyszerűbb és van fény az alagút végén. :) Izgalmas új dolgokba tudunk közösen belevágni, kifejezetten ajánlom shoprenter mellé, vagy egy szimpla kereskedő cég életébe.

Németh Tamás megbizhatonyomtato.hu


2019.11.27. - Belső ügyviteli rendszer

Kedves Shoprenter! A shoprenterhez integrált szofverek nem kielégítőek számunkra a spec terület miatt, igy fordultunk Józsefhez. A munkát szept 12 kezdtük. József nagyon kedves, segítőkész és főleg érti mi folyik a webáruházak és a shoprenter boszorkány konyháján. Visszatekintve a többi szoftverre, ő volt az első aki azt mondta hogy a SR professzionális. Nem egyszerű, de profi. Az első lépéseken vagyunk túl. Az eredmények több mint biztatóak. Megoldást nyertek olyan dolgok amiket csak igy, külső segítséggel lehet. Egy jó ERP felé haladunk, nagy megelégedésünkre. Bátran ajánlom minden kollégának.

Juhász-Verdes Sándor k-elme.com


2019.11.26. - Mailerlite integráció

Józseffel nagyon könnyű volt együtt dolgozni. Pontosan értette, hogy mit szeretnénk és hogy ez mivel jár. Gyorsan és pontosan oldotta meg a feladatot. A megoldás azóta is gond nélkül működik. Nyugodt szívvel tudom ajánlani Józsefet másoknak is, igazi profi.

Kőrös Gábor shaeta.hu


2019.11.07. - Nagyker Feed bekötés automatikus fordítással

Minden rendben volt. Egy bonyolult API összekapcsolás volt a feladat, és minden rendben zajlott, segítő és kedves volt Józsi.

Sotán Renáta www.bareszkozok.hu


2019.09.09. - Pénzügyi automatizációs / integrációs szoftver készítés

Józseffel egy olyan projekten dolgoztunk, amely keretében a shoprenter webshopot egy hírlevélküldő rendszerrel kötöttük össze. Nagyon meg voltam elégedve a szakértelmével és tapasztalatával. Pontosan tudta, hogy mikre kell odafigyelni és a megvalósítás is gyors és precíz volt. Kérdés esetén rendelkezésre állt. A feladat megvalósítsása gördülékeny volt, teljes mértékben elégedett vagyok. Szeretem az ilyen pontos és professzionális hozzáállást.

Papp Márk www.sportsarok.hu

Referenciáink

weboldal

MPL applikáció Shoprenterhez

Weboldal átadása: 2021-10-22

MPL applikáció Shoprenterhez

Feladat:

Használt technológiák: Codeigniter, Bootstrap

Hasonló weboldal ára: 1800000

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 4 hónap

Weboldal: support.shoprenter.hu/hc/hu/articles/44092

weboldal

Sótesó weboldal

Weboldal átadása: 2021-10-01

Sótesó weboldal

Feladat: A tulajdonosok egy olyan weboldalt szerettek volna, ami könnyen áttekinthető, letisztult, kellemes lágy színekkel dolgozik.

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi design

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 3 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://soteso.hu

weboldal

Profigreentech

Weboldal átadása: 2021-05-01

Profigreentech

Feladat:

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi design

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 3 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://profigreentech.hu

weboldal

Roanzavi-Lak vendégház

Weboldal átadása: 2020-03-01

Roanzavi-Lak vendégház

Feladat: Otthonos, vendégszerető weboldal elkészítése két nyelven. A logót mi terveztük az ügyfél kérése szerint. A weboldal mobilbarát.

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi designnal

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 2-3 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://roanzavi-lak.hu/

weboldal

Tólak

Tólak

Feladat:

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi design

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 3 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://to-lak.hu/

weboldal

Kreknyák üvegtechnika

Kreknyák üvegtechnika

Feladat:

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi design

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 3 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://kreknyak.hu/

weboldal

Lianmassage

Lianmassage

Feladat:

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi design

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 3 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://lianmassage.hu/

weboldal

Cservendéglő

Cservendéglő

Feladat:

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi designnal

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 1-2 hét

Weboldal: http://cservendeglo.hu/

weboldal

Bilák Bútor Nyíregyháza

Bilák Bútor Nyíregyháza

Feladat: Bútorgyártással foglalkozó cég landing weboldal online megjelenése.

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi designnal

Hasonló weboldal ára: 140

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 1-2 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://bilakbutor.hu/

weboldal

Spraytech

Spraytech

Feladat: Generálkivitelező vállalkozás új, fiatalos weboldala elkészítése volt a cél.

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi designnal

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 1-2 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://spraytech.hu

weboldal

Dicső és Társa Kft.

Dicső és Társa Kft.

Feladat: Cölöpalapozási vállalkozás új, fiatalos weboldala elkészítése volt a cél.

Használt technológiák: Codeigniter keretrendszer, Bootstrap keretrendszer, PHP, CSS, Egyedi designnal

Hasonló weboldal ára: 200

Hasonló weboldal Elkészítési ideje: 1-2 hét (igényektől függően)

Weboldal: https://dicsoalap.hu

szoftver

Vtac Impex

Vtac Impex

Feladat: A felhasználó feltuja tölteni xlsx formátumban a készlet és ár adatokat, a program pedig beküldi tharanisba.

Használt technológiák: Codeigniter. Bootstrap. Sr api. Tharanis

Hasonló weboldal ára: 0

Hasonló weboldal Elkészítési ideje:

Weboldal: https://vtacimpex.adatraktar.hu/

szoftver

Használtlaptop

Használtlaptop

Feladat: A shopban található aktív termékek kategóriánkként exportja xlsx formátumban a termékekhez tartozó képekkel

Használt technológiák: Codeigniter. Bootstrap. Sr api. Php xls reader

Hasonló weboldal ára: 0

Hasonló weboldal Elkészítési ideje:

Weboldal: https://hasznaltlaptop.netmetro.app

szoftver

Madwine

Madwine

Feladat: A webshopba beérkezett megrendeléseket kell beküldeni Mozaikba. Saját admin felületen lehet borválogatásba rendezni a termékeket

Használt technológiák: Codeigniter. Bootstrap. Sr api. Mozaik

Hasonló weboldal ára: 0

Hasonló weboldal Elkészítési ideje:

Weboldal: https://madwine.netmetro.app/

szoftver

Cartographia

Cartographia

Feladat: A webshopba beérkezett megrendeléseket kell beküldeni Winnerbe. Saját admin felületen lehet elindítani a készletfrissítést

Használt technológiák: Codeigniter. Bootstrap. Sr api. Winner

Hasonló weboldal ára: 0

Hasonló weboldal Elkészítési ideje:

Weboldal: https://cartographia.netmetro.app/

weboldal

Videóstalálkozó

Videóstalálkozó

Feladat: Népszerű videósok élő színpadi fellépéseit követheti nyomon, a rendezvényeken találkozhat a youtuberekkel.

Használt technológiák: codeigniter, egyedi CSS, vanilla JS

Hasonló weboldal ára: 0

Hasonló weboldal Elkészítési ideje:

Weboldal: https://sitebuild.netmetro.eu/

weboldal

Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin

Feladat: egyedi gyártású zuhanykabinok bemutatását célzó weboldal

Használt technológiák: Codeigniter, egyedi CSS, egyedi JS megoldások

Hasonló weboldal ára: 0

Hasonló weboldal Elkészítési ideje:

Weboldal: https://egyedizuhanykabin.hu/

weboldal

Fontessa

Fontessa

Feladat: egyedi igény szerint készülő zuhanykabinok gyártása

Használt technológiák: Codeigniter, egyedi CSS, egyedi JS megoldások

Hasonló weboldal ára: 0

Hasonló weboldal Elkészítési ideje:

Weboldal: https://fontessa.hu/

webaruhaz

Diétásbolt

Diétásbolt

Feladat: A megrendelő szerette volna régiesebb megjelenésű webshopját modern külsővel ellátni, új design tervezését követően annak implementálását követően megújult külsővel várja vásárlóit a webáruház

Használt technológiák: Photoshop, egyedi CSS

Hasonló weboldal ára: 0

Hasonló weboldal Elkészítési ideje:

Weboldal: https://www.dietasbolt.eu/