Weboldal készítés

Mobilbarát, modern weboldal készítés

Könnyen kezelhető mobil-barát weboldalt készítünk amit a Google is szeret


Weboldaladat könnyen elérhetővé tesszük a keresőkben, és úgy építjük fel hogy a Google könnyen tudja értelmezni. Minden weboldalunk mobilra optimalizálva készül, a webfejlesztési standardok figyelembevételével


Ajánlatkérés

Sikeres és modern weboldalakat készítünk

amik nem csak elegánsak, hanem hatékonyak is.


Vállalkozásoddal a vásárló legelőször gyakran az interneten találkozik, a weboldalad formájában, így különös figyelmet kell rá fordítani, az alábbiakra:

  • Tükrözze a vállalkozásod arculatát
  • Könnyen kezelhető legyen, megtalálja a vásárló amit keres
  • Megtudja a látogató miben tudok neki segíteni
  • Segítse és növelje az ajánlatkérések számát

Marketingszemlélettel készítjük el

hiszen a weboldalad egy fontos vevőszerző eszköz.


Nem vagyok marketinges, de ezen a téren is otthonosan mozgok, hiszen rengeteget tanulok Wolf Gábortól, Szőke Andrástól és Sipos Zoliéktól. Marketingesekkel is dolgozok együtt, tudom mi a kulcsfontosságú számukra, és mit szeretnének elérni a weboldallal. Jelenlegi weboldalam is ezen szemlélet alapján készült el.

Weboldaladat szeretni fogja a Google

mert letisztult és szabványos kódot kap az oldalad


Nem mindegy milyen programkód van a weboldalad alatt, és az milyen gyorsan fut le, milyen jól van megírva technikailag. Az álalam készített weboldal villámgyors, legmodernebb kódot kapja meg. Különös figyelmet szentelek a mikro-adatokra, mely a weboldalon szereplő adatokat egyértelművé teszi a keresők számára.Karbantartjuk a weboldalad

hogy mindig naprakész és gyors legyen.


Ahogy az autónkat vagy a számítógépünket is elvisszük szervízbe, így a webodaladra is figyelmet kell szentelni. Rendszeresen átviszgáljuk az analitikai adatok alapján, min érdemes javítani, a szükséges funkciókat és tartalmakat is frissítjük rajta.

A vásárlók imádni fogják a weboldalad

mert villámgyors és könnyen kezelhető lesz.


A weboldalt igazából nem neked csináljuk, hanem a vásárlóidnak. Nekik kell hogy egyértelmű legyen, könnyen megtalálják amit keresnek. Ha könnyen és gyorsan hozzáférnek az adott információhoz, szeretni fogják az oldalt, ezáltal visszatérnek és másnak is ajánlják, és nem utolsósorban a vállalkozásodat is megítélik a weboldalad arculata és használhatósága alapján.
Kivel fogsz együtt dolgozni?


Velem, Veres Józseffel, programozóként dolgozom már 12 éve. Imádom a programozást, a szakma szeretete indított el pályámon. Körülbelül 160 projekt van már a hátam mögött, s az évek alatt megszerzett tapasztalataimmal tudom segíteni vállalkozásod sikerét. Hosszútávon gondolkodom, sok helyen én vagyok a "legrégegebbi bútordarab".


Az weboldal készítés folyamata


1
Igényfelmérés

Amikor felkeresel, elmondod az igényeidet a weboldaladdal kapcsolatosan, Megbeszéljük milyen stílus tetszik számodra, milyen színek domináljanak. Kikérdezlek mi az elsődleges célod a weboldallal, mit szeretnél vele elérni, átbeszéljük a stratégiát.


2
Ajánlatadás

A felmért igények alapján ajánlatot adok a weboldal elkészítésére. Leírom mivel dolgozom, hogyan, mennyi idő az elképzeld weboldal kiakalakítása, milyen garanciát vállalok az oldalad elkészítésére. Ekkor történik a szerződés aláírása és egy 30%-ról szóló előlegszámlát is küldök a megrendelésről. A maradék 70% a weboldal elkészülte és átvétele után lesz esedékes.


3
Tárhely és domain név beállítása

Beüzemeljük a tárhelyed és a domain nevedet is kiválasztjuk, vagy ha már van akkor pedig beállítjuk. Domain neved (amit beütve a böngészőbe eljut hozzád a látogató) választása kulcsfontosságú, erről egy külön oldalon írok, hogy hogyan lehet igazán szuper domain neved.


4
Anyagbekérés

Ebben a lépésben leginkább neked van feladatod. A weboldalad menüpontjait kialakítjuk, rendszerbe foglaljuk. Szükségem van ekkor tőled az oldalak annak tartalmaira, annak megnevezéseire. Képekre és videóanyagokra is, amit bemutathatunk az oldaladon.


5
Weboldal összeállítása

Itt önt formát a weboldalad aképpen, amiket eddig megbeszéltük: grafika, kiakalítás, szöveg és a technikai felépítés is itt történik meg. Ahhoz hogy valóban egy kitűnő weboldalt kapj, egy csekklistán megyünk végig, melyet te is megkapsz az ajánlatadás után. Ekkor kerül az oldaladba a térkép, ekkor kötjük rá a levelezésedre, mérőkódokat helyezünk el.


6
Tesztelés és finomhangolás

Miután a weblapod elkészült, átnézzük a menüpontokat, grafikákat, optimalizáljuk a kódot és a grafikákat. Leteszteljük sebességmérővel, megnézzük a technikai részét hogy minden rendben van-e vele. Megvizsgáljuk mobilon, tableten és gépen, ott kis és nagy képernyőn is egyaránt, hogy mindenhol rendesen jelennek-e meg a tartalmak


7
Weboldal átadása

Amennyiben jóváhagyod a munkát, és nem találtál benne kivetnivalót, kiküldjük a számlát a hátralévő 70%-ról. Befizetés után átadjuk a hozzáféréseket és a forráskódokat a weboldaladhoz, illetve minden olyan egyéb információt (tárhely belépési kódok, adminisztrációs felülethez kódok) amire szükséged van a weboldaladhoz. Ekkor kérünk egy rövid visszjelzést is a munkánkról.


8
Támogatás

Egy igazán jó weboldal sosincs kész - én is ezt vallom. Célszerű a vásárlói és látogatói visszajelzések alapján alakítani rajta, új tartalmakkal, ajánlatokkal feltölteni, továbbá frissítést és karbantartás is igényel. Lehetőséged van a weboldalad eseti és folyamatos támogatására is szerződni, hogy weboldalad sohase avuljon el.Ajánlatot kérek weboldal készítésre!


Akikkel együtt dolgozomAz oldalon szereplő grafikákat az alábbi oldalak és grafikusok biztosították számunkra:

Business vector created by coolvector - www.freepik.com, Business vector created by freepik - www.freepik.com, Business vector created by freepik - www.freepik.com, Banner vector created by katemangostar - www.freepik.com, Infographic vector created by fullvector - www.freepik.com, Brochure vector created by katemangostar - www.freepik.com, Banner vector created by katemangostar - www.freepik.com, Infographic vector created by fullvector - www.freepik.com Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Dimi Kazak from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Icon Pond from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Dimi Kazak from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY