Webáruház készítés

Egyedi webáruház készítés

Modern, ügyfélbarát webáruházat készítünk


Saját feljesztésű webáruházat készítünk a Te és a Vásárlóid igényeire szabva. Nem kell igazodnod a bérelhető webáruházakhoz, bármilyen egyedi igényt meg tudunk valósítani, amivel komoly versenyelőnyt érhetsz el.


Ajánlatkérés

Webáruházadra különös figyelmet igényel

hisz annak működése kritikus fontosságú.


Webáruházad legalább annyi (ha nem több) figyelmet érdemel mint a fizikai boltod, hiszen itt nincs külön eladó, aki segítene neki a vásárlásban. A hibás tervezés és működés hatalmas lemorzsolódást és vásárlóvesztést okohzat, ezért webáruházadra különös figyelmet kell fordítunk.

Webáruházad éjjel nappal nyitva tart

és folyamatosan pénz termel neked


Mindezt akkor ha az alábbi feltételeknek eleget tesz: gyors, könnyen kezelhető, nincsnek zavaró tényezők, keresője jól működik, a szükséges információkat könnyen megtalálja

Webáruházadat szeretni fogja a Google

mert könnyen fel tudni térképezni a termékeid


Nem mindegy milyen programkód van a webáruházad alatt, és az milyen gyorsan fut le. Tudtad hogy 3 másodperc felett rohamosan csökkent a lemorzsolódási ráta? Webáruház esetén különösen fontos, hogy odafigyeljünk a betöltési sebességre, mert sokkal több erőforrást igényel a futtatása mint egy sima weblapnak.Karbantartjuk a webáruházad

a tesztjeink és a vásárlók visszajelzései alapján


A weboldalad is igényel karbantartást, ám ez a webáruházadra különösen igaz. Sokkal több elemből áll, és a programokódja is sokkal komplexebb. Folyamatos ellenőrzést igényel, akárcsak az autód a garázsban, amit elviszel rendszeresen szervízbe.

Gyors adminisztrációs felülettel kapod meg

amely egyszerűbben kezelhető mint a WordPress.


Az adminisztrációs felületeden kezelheted termékeid, megredeléseid, tartalmaid és beállításaidat is melynek kezelése rendkívül egyszerű és logikus felépítésű. Minden menüntot el tudsz érni 2-3 kattintással, hogy minnél hatékonyabban tudj dolgozni az online boltodon.
Kivel fogsz együtt dolgozni?


Velem, Veres Józseffel, programozóként dolgozom már 12 éve. Imádom a programozást, a szakma szeretete indított el pályámon. Körülbelül 160 projekt van már a hátam mögött, s az évek alatt megszerzett tapasztalataimmal tudom segíteni vállalkozásod sikerét. Hosszútávon gondolkodom, sok helyen én vagyok a "legrégegebbi bútordarab".


Az webáruház készítés folyamata


1
Igényfelmérés

Egy rövid kis 10 perces kis "interjút" fogok kérni először tőled, hogy lézerpontosan felmérjem az igényeidet. Erre azért van szükség, hogy megtudjam mi az a megoldás ami számodra ideális lehet. Elképzelhető hogy azt fogom mondani, hogy a bérlehető webáruház számodra a tökéletes megoldás, mert nem merül fel igazán egyedi igény. Persze ha te ragaszkodsz hozzá - mert később úgy tervezed lesz ilyen nincs akadálya, nekilátunk!


2
Ajánlatadás

A felmért igények alapján ajánlatot adok a webáruházad elkészítésére. Leírom mivel dolgozom, hogyan, mennyi idő az elképzeld weboldal kiakalakítása, milyen garanciát vállalok az oldalad elkészítésére. Ekkor történik a szerződés aláírása és egy 30%-ról szóló előlegszámlát is küldök a megrendelésről. A maradék 70% a weboldal elkészülte és átvétele után lesz esedékes.


3
Tárhely és domain név beállítása

Beüzemeljük a tárhelyed és a domain nevedet is kiválasztjuk, vagy ha már van akkor pedig beállítjuk. Domain neved (amit beütve a böngészőbe eljut hozzád a látogató) választása kulcsfontosságú, erről egy külön oldalon írok, hogy hogyan lehet igazán szuper domain neved.


4
Anyagbekérés

Ebben a lépésben leginkább neked van feladatod. A webruházad menüpontjait kialakítjuk, rendszerbe foglaljuk. Szükségem van ekkor tőled az oldalak annak tartalmaira, annak megnevezéseire. Lehetőség van tömeges adatfeltöltésre, így meg tudjuk oldani hogy több száz vagy ezer terméket könnyedén integráljunk az áruházadba.


5
Webáruház felépítése

Ebben a lépésben formát a webáruházad aképpen, amiket eddig megbeszéltük: grafika, kiakalítás, szöveg és a technikai felépítés is itt történik meg. Ahhoz hogy valóban egy kitűnő webáruházat kapj, egy csekklistán megyünk végig, melyet te is megkapsz az ajánlatadás után. Ekkor kerül az oldaladba a térkép, ekkor kötjük rá a levelezésedre, mérőkódokat helyezünk el, ami alapján mérheted weboldalad sikerességét is.


6
Tesztelés és finomhangolás

Miután a webáruházad elkészült, átnézzük a menüpontokat, grafikákat, optimalizáljuk a kódot és a grafikákat. Leteszteljük sebességmérővel, megnézzük a technikai részét hogy minden rendben van-e vele. Megvizsgáljuk mobilon, tableten és gépen, ott kis és nagy képernyőn is egyaránt, hogy mindenhol rendesen jelennek-e meg a tartalmak. Ha hibát találunk, természetesen javítjuk.


7
Webáruház átadása

Amennyiben jóváhagyod a munkát, és nem találtál benne kivetnivalót, kiküldjük a számlát a hátralévő 70%-ról. Befizetés után átadjuk a hozzáféréseket és a forráskódokat a weboldaladhoz, illetve minden olyan egyéb információt (tárhely belépési kódok, adminisztrációs felülethez kódok) amire szükséged van a weboldaladhoz. Ekkor kérünk egy rövid visszjelzést is a munkánkról, hogy milyen volt a közös munka, hogy lássuk erősségeinket vagy adott esetben gyengeségeinket, mire figyeljünk oda legközelebb.


8
Támogatás

Egy igazán jó webáruház sosincs kész - én is ezt vallom. Célszerű a vásárlói és látogatói visszajelzések alapján alakítani rajta, új tartalmakkal, ajánlatokkal feltölteni, továbbá frissítést és karbantartás is igényel. Lehetőséged van a webáruházad eseti és folyamatos támogatására is szerződni, hogy a webshopod sohase avuljon el.Ajánlatot kérek webáruház készítésre!


Akikkel együtt dolgozomAz oldalon szereplő grafikákat az alábbi oldalak és grafikusok biztosították számunkra:

Business vector created by coolvector - www.freepik.com, Business vector created by freepik - www.freepik.com, Business vector created by freepik - www.freepik.com, Banner vector created by katemangostar - www.freepik.com, Infographic vector created by fullvector - www.freepik.com, Brochure vector created by katemangostar - www.freepik.com, Banner vector created by katemangostar - www.freepik.com, Infographic vector created by fullvector - www.freepik.com Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Dimi Kazak from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Icon Pond from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Dimi Kazak from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY