Szoftverfejlesztés


Egyedi szoftver készítés és programozás
az igényedire szabva, kompromisszumok nélkül


Modern, könnyen kezelhető szoftvereket készítünk, amit élvezet használni és rengeteg időd megspórolja az automatizálás révén. Nálunk nem érzed azt, hogy szakadék van a programozó és közted - könnyen megértjük egymást, mert mellőzzük a szaknyelvet, és a közös célra fókuszálunk: Hogy szoftvered kitűnő és jól használható legyen.

Szoftvert sokan képesek megcsinálni,

De egy jó szoftvert, amit élmény használni már kevesen.


Nem csinálok titkot belőle, a legjobban szoftvert szeretek fejleszteni. Imádom látni, mikor az ügyfél boldogan újságolja az üzlettársának: "Nézd, mennyivel egyszerűbben tud most már ez működni!"

Hiszek abban, hogy az emberi munkaerő értékesebb annál, minthogy monoton, ismétlődő munkát végezzen. Az ilyesmiket nyugodtan bízzuk robotokra, az értékteremtő munkát pedig az emberekre.

De gondolod ez egy kisebb vagyon, ugye?

Szeretném megcáfolni: egyáltalán nem az.


Meg is mondom miért: Sokkal nagyobb pénzkidobás egy automatizálható feladat végzésére emberi munkaerőt alkalmazni.

A szoftver nem hibázik, nem kér szabadnapot és fizetésemelést sem, ennek ellenére pontosan azt teszi, amire megtanítottuk.

Lépésenként rakjuk össze a szoftvered

mint a LEGO kockákat, hogy lásd a fejlődést


A legkisebb használható egységet hadra fogjuk, amint elkészültünk vele. Ez azért jó, mert látod az eredményeket már a fejlesztés alatt is, továbbá nem húzódik el a fejlesztés, mert várunk az utolsó elemre. Továbbá ez segít abban, hogy menet közben is költséghatékonyan módosíthassuk a szoftvert, ha új ötlet merül fel.

Szoftverek több ezer óra tapasztalattal

amiből megrendeléskor te is profitálsz


Leginkább kis és középvállalatok számára készültek eddigi szoftvereim: raktárkezelő, éttermi szoftver, feladat nyilvántartó, crm szoftver, munkaidő nyilvántartó, tagsági rendszer, melyek együttesének fejlesztése több ezer órát tesz ki.

Tudom mik a gyenge pontok egy üzleti szoftvernél, tudom hol a szűk keresztmetszet, mire kell figyelni, és mik a fő szempontok a szoftver használatakor.Együtt ötletelünk majd a szoftvereden

hogy hatékony legyen a működése és kiszolgáljon


Nem hagylak magadra a fejlesztés során: együtt ötletelünk és javaslatokat teszek a jó működésre. Ez mindig kifizetődő: a te szakmai és az én programozási tapasztalatom együtt hozza meg a kívánt hatást.

Megkönnyítjük a csapatod életét

mert levesszük a vállukról a monoton munkát

és az igazán fontossal foglalkozhatnak: az ügyfelekkel


A szoftvert olyanra szabjuk, amit nem nyűg, hanem élvezet használni. Minden kézreesik majd, könnyen elérhetőek lesznek a munkához szükséges adatok és funkciók, mert az a célunk, hogy egyszerűsödjön a munka, ne pedig feleslegesen bonyolódjon!Szoftverfejlesztés

egyedi igényekre szabva


Ha bosszant a jelenlegi programod, vagy van sokkal jöbb ötleted, hogy jobban, egyszerűbben csinálni - netán nincs is olyan szoftver, amit te szeretnél megvalósítani, hogy megkönnyítsd a munkád, keress fel és beszéljünk a részletekről!

Ne aggódj, nem mindenre az egyedi szoftver a megoldás, ha számodra nem az, tudatni fogom Veled.


Érdekelnének a részletek!

Mi vagyunk a Netmetro, a Te programozócsapatod.


Céges belső rendszereket építünk, automatizálunk, és cégeknek segítünk az ügymeneteiket átláthatóbbá és egyszerűbbé tenni. Leautomatizáljuk a robot munkát, egyszerűbbé tesszük a napi ügyvitelt.


Akkor vagyunk a Te embereid, ha olyan fejlesztőcsapatot keresel, aki

érthetően, nem szaknyelven beszél

lehet rá számítani, nem tűnik el napokra

alapos és szakszerű munkát végez

megoldást keres és nem kifogásokat

könnyedén továbbfejleszthető kódot ír

ha többre van szükséged egy kivitelezőnél


Jelenlegi leterheltség ( 2024.06.14 állapot szerint)

A terheltség azt mutatja, mennyire van az időm kihasználva. Minél magasabb ez az érték, annál kevesebb szabad idő marad, amit vállalni tudok. Az átlag leterheltség általában mindig 70% feletti, a folyamatos szerződéses megbízások miatt.


2024. június (100%)
2024. július (100%)
2024. augusztus (60%)
2024. szeptember (40%)
Kérj egy díjmentes konzultációt!


Az űrlapot a reCAPTCHA védi és a Google Adatvédelmi és ÁSZF feltételei érvényesek rá. A  Netmetro  adatvédelmi nyilatkozatnkat ezen a linken találod meg és olvashatod el.