Szoftver fejlesztés

Egyedi szoftver készítés, programozás

Szoftverfejlesztés egyedi igényekre szabva


Ha bosszant a jelenlegi programod, vagy van sokkal jöbb ötleted hogy lehetne csinálni - netán nincs is olyan szoftver amit te szeretnél megvalósítani hogy megkönnyítsd a munkád, akkor ez az oldal számodra a megoldás! Olvasd el miket készítetünk már és miben tudok neked segíteni!


Ajánlatkérés

Szoftvert sokan képesek megcsinálni,

De egy jó szoftvert, amit élmény használni már kevesen.


Nem csinálok titkot belőle, hogy a legjobban szoftvert szeretek fejleszteni. Imádom látni, mikor az ügyfél boldogan újságolja az üzlettársának: "Nézd mennyivel egyszerűbben tud most már ez működni!"

Hiszek abban hogy az emberi munkaerő értékesebb annál, minthogy monoton, ismétlődő munkát végezzen. Az ilyesmiket nyugodtan bízzuk robotokra, az értékteremtő munkát pedig az emberekre.

De gondolom ez egy kisebb vagyon, ugye?

Szeretném megcáfolni: egyáltalán nem az.


Meg is mondom miért: Sokkal nagyobb pénzkidobás egy automatizálható feladat végzésére emberi munkaerőt alkalmazni.

A szoftver nem hibázik, nem kér szabadnapot és fizetésemelést sem, ennek ellenére pontosan azt teszi, amire megtanítottuk.

Lépésenként rakjuk össze a szoftvered

mint a LEGO kockákat, hogy lásd a fejlődést


A legkisebb használható egységet hadra fogjuk amint elkészültünk Vele. Ez azért jó, mert látod az eredményeket már a fejlesztés alatt is, továbbá nem húzódik el a fejlesztés, mert várunk az utolsó elemre. Továbbá ez segít abban hogy menet közben is költséghatékonyan módosíthassuk a szoftvert. ha új ötlet merül fel.

Szoftverek több ezer óra tapasztalattal

amiből megrendeléskor te is profitálsz.


Leginkább kis és középvállalatok számára készültek eddigi szoftvereim: raktárkezelő, éttermi szoftver, feladat nyilvántartó, crm szoftver, munkaidő nyilvántartó, tagsági rendszer, melyek együttesének fejlesztése több ezer órát tesz ki.

Tudom mik a gyenge pontok egy üzleti szoftvernél, tudom hol a szűk keresztmetszet, mire kell figyelni, és mik a fő szempontok a szoftver használatakor.Együtt ötletelünk majd a szoftvereden

hogy hatékony legyen a működése és kiszolgáljon.


Nem hagylak magadra a fejlesztés során: együtt ötletelünk és javaslatokat teszek a jó működésre. Ez mindig kifizetendő: a te szakmai és az én programozási tapasztalatom együtt hozza meg a kívánt hatást.

Megkönnyítjük a csapatod életét

mert levesszük a vállukról a monoton munkát.

és az igazán fontossal foglalkozhatnak: az ügyfelekkel.


A weboldalt igazából nem neked csináljuk, hanem a vásárlóidnak. Nekik kell hogy egyértelmű legyen, könnyen megtalálják amit keresnek. Ha könnyen és gyorsan hozzáférnek az adott információhoz, szeretni fogják az oldalt, ezáltal visszatérnek és másnak is ajánlják, és nem utolsósorban a vállalkozásodat is megítélik a weboldalad arculata és használhatósága alapján.
Kivel fogsz együtt dolgozni?


Velem, Veres Józseffel, programozóként dolgozom már 12 éve. Imádom a programozást, a szakma szeretete indított el pályámon. Körülbelül 160 projekt van már a hátam mögött, s az évek alatt megszerzett tapasztalataimmal tudom segíteni vállalkozásod sikerét. Hosszútávon gondolkodom, sok helyen én vagyok a "legrégegebbi bútordarab".


A szoftverfejlesztés folyamata


1
Igényfelmérés

Amikor felkeresel, elmondod az igényeidet a szoftverrel kapcsolatosan, Átbeszéljük mik a fő funckiók szükségesek az induláshoz, továbbá ha már van szoftvered amit használsz, mik azok a funkciók, amikkel elégedetlen vagy, vagy éppen egyszerűsíteni szeretnél Megbeszéljük mi a pontos célod a szoftverrel, mit szeretnél vele elérni.


2
Ajánlatadás

A felmért igények alapján ajánlatot adok a szoftver elkészítésére. Leírom mivel dolgozom, hogyan, mennyi idő az elképzelt szoftver kiakalakítása, milyen garanciát vállalok az szoftver elkészítésére. Ekkor történik a szerződés aláírása és egy 30%-ról szóló előlegszámlát is küldök a megrendelésről. A maradék 70% a weboldal elkészülte és átvétele után lesz esedékes.


3
Szerver beállítása

Az üzleti szoftveket minden esetben nagy teljesítményű szerveren futtatjuk, hiszen megbízhatósága és terhelhetősége kritikus fontosságú. Ebben a lépésben előkészítem a szervert a fejlesztésre, beállítom a szoftver futásához szükséges környezetet. Elkezdődik a fejlesztés.


4
Funkciók és működés egyeztetése

Ebben a lépésben leginkább neked van feladatod. A szoftver működését átbeszéljük, rendszerbe foglaljuk és vázlatot készítünk belőle. A kulcsfontosságú pontokat a szoftverben átgondoljuk, majd ezek után a megvalósítás történik meg. Amennyiben a funkciókhoz szükséges tőled anyag, (számolási metódus, CRM rendszernél lépések folyamata) ezeket elkérem Tőled.


5
Szoftver összeállítása

Itt önt formát a szoftvered aképpen, amiket eddig megbeszéltük: minimális design, menöpontok, funkciók és a működéshez szükséges programkódok itt állnak össze egy egésszé. Ahhoz hogy valóban egy kitűnő szoftvert kapj, egy csekklistán megyünk végig, mellyel biztosítjuk a szoftver biztonságát és sikerességét a bevezetés előtt.


6
Tesztelés és finomhangolás

Miután a szoftvered elkészült, átnézzük a funkciókat, optimalizáljuk a kódot és a működést. Leteszteljük szoftveresen továbbá itt kerül ki első körben a felhasználók felé, és az első visszajelzések alapján finomhangoljuk a működést és a kialakítást


7
Szoftver átadása

Amennyiben jóváhagyod a szoftert, és nem találtál benne kivetnivalót, kiküldjük a számlát a hátralévő 70%-ról. Befizetés után átadjuk a hozzáféréseket és a forráskódokat a weboldaladhoz, illetve minden olyan egyéb információt (rendszer belépési kódok, adminisztrációs felülethez kódok) amire szükséged van a szoftverhez. Ekkor kérünk egy rövid visszjelzést is a munkánkról.


8
Támogatás

Egy igazán jó weboldal sosincs kész - én is ezt vallom - különösen igaz ez a szoftverek esetén. Célszerű a szoftverhasználók visszajelzések alapján alakítani rajta, funkciókat átalakítani, kezelhetőbbé tenni. A szoftver elsődleges felhasználói (általában a munkatársaid) használáják a legtöbbet az elkészült szoftvert, így sokszor nekik van a legjobb ötletük arra milyen funkcióval lehetne jobbá vagy éppen egyszerűbbé tenni a használattá. Az elkészült karbantartás is igényel szoftverfrissítés formájában.Ajánlatot kérek szoftver fejlesztésre!


Az oldalon szereplő grafikákat az alábbi oldalak és grafikusok biztosították számunkra:

Business vector created by coolvector - www.freepik.com, Business vector created by freepik - www.freepik.com, Business vector created by freepik - www.freepik.com, Banner vector created by katemangostar - www.freepik.com, Infographic vector created by fullvector - www.freepik.com, Brochure vector created by katemangostar - www.freepik.com, Banner vector created by katemangostar - www.freepik.com, Infographic vector created by fullvector - www.freepik.com Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Dimi Kazak from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Icon Pond from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Dimi Kazak from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Roundicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY, Icons made by Smashicons from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY