• 2002

  Ebből a szobából indult minden

  Sajnos csak ez a legkorábbi gép a számítógépemről. Emlékszem még az első monitoromra, jókora CRT volt. internet sem volt még otthon, könyvtárba jártam programokat letölteni. Az egész nyarat végig gépeztem, leginkább játékokkal játszottam, de már ekkor megfogott a számítógépek világa. Érdemes egy pillantást venni az akkoriban menőnek számító 3220-asomra! Oldalán világított, imádtam!

 • 2006 szept.

  Megismerkedem a középiskolában a weblapkészítéssel

  2006-ban a tanáraink Juhász Tamás és Török Norbert megmutatta nekem (Veres József) a weboldal készítést, hogy ez a jövő. Nagyon elkápráztatott, hogy a munkám bárki számára elérhető lesz a világ bármely pontján, és ekkor varázsolt el a programozás világa. Középiskolás barátaimmal, akikkel programozónak tanultunk, itt épp a sulis Counter-Strike versenyen vagyunk - amit aztán jól megnyertünk.

 • 2007 márc.

  Elkezdtem intenzíven továbbképezni magam webprogramozásból

  Az iskolában diktált tempó nem volt elég számomra, így elkezdtem önállóan tanulni a webfejlesztést. A PHP 24 óra alatt című könyvet keztem el tanulni, és abból sajátítottam el az alapokat. Mai szemmel látva vicces a számítógéppark, de bizony én ezeken a gépeken tanultam a programozás alapjait.

 • 2010 jan.

  Elhelyezkedtem programozóként Níregyházán

  Elhelyezkedtem programozóként Nyíregyházán a Contact Net Kft-nél, ahol 6 évig dolgoztam programozóként, és ahol nagyon sokat tanultam a szakmáról az ügyfélkezelésről és a vállalatvezetésről is. Nagyon szerettem a munkatársaimat, nehéz volt megválni tőlük, mikor továbbléptem az életemben.

 • 2012

  Mellékállásban elindítom a saját vállalkozásom

  A munkahelyem mellett mellékállásban elkezdek programozni a saját vállalkozásomban, illetve megszületik a cégnév: Netmetro. Ekkor még sejtelmem sem volt, mekkorára fogunk nőni idővel, mindössze kis plusz bevételt szerettem volna. Fentről lefele látható a logónk evolúciója

 • 2013

  Megszerzem az első komoly projektemet

  Az első projektem egy reptéri transzfer utaskezelő rendszer ügyviteli szoftver felújítása volt. Rengeteg szakmai kihívás volt a projektben, automata számlázás, bankkártyás fizetés, automata fuvarlevél generálás, elszámolás, sms küldés, hatalmas feladat volt amit sikeresen teljesítettem. Ebből a projektből lett meg az első autom, egy 2007-es Ford Focus, amiről évekkel ezelőtt még álmodni sem mertem volna. 4 évnyi kemény munka és sok-sok átdolgozott hétvége után végre megvehettem életem első autóját. Évekkel ezelőtt én sohasem gondoltam volna hogy valaha ez sikerülhet nekem.

 • 2017

  Főállású vállalkozó leszek

  Időközben annyi munkám lett a főállásom mellett, hogy teljesen kimerültem, és döntenem kellett, hogy vagy feladom a vállalkozásom, vagy pedig a főállásom, mert be kellett látnom mind a kettő folytatása esetén az egészségem rovására fog menni. Mély levegőt vettem, és úgy döntöttem belevágom a saját vállalkozásba! Emlékszem féltem, hiszen innentől kezdve nem volt már fix, viszont nagyon elszánt voltam, és örültem hogy újra több időm van (napi + 8 óra), és ez rengeteg motivácót adott! Imádtam ezt az időszakot, tavasszal és nyáron a teraszról dolgoztam, közben a kutyusok ott voltak a lábam mellett.

 • 2019

  Shoprenter szakértővé válok

  Felkerestek a Shoprentertől, hogy szeretnék-e csatlakozni szakértőként a Shoprenterhez. Ekkorra már volt több munkám is ami Shoprenterrel kapcsolatos volt, és gondoltam miért is ne? Ezek után rengeteg megkeresés jött a Shoprenter felő is, egyre kevesebb időm maradt ismét.

  A Shoprenter nagyban hozzájárult ahhoz hogy nagyobbra nőhessünk, rengeteg munkát adtak és adnak a mai napig is.
 • 2020 február

  Új munkatárssal bővülünk (Gabica)

  Annyi munkánk lett, hogy már nem bírtam egyedül. Gabica szorgosan besegített nekem a vállalkozásomban, kisebb weblapfejlesztési munkákkal, viszont 2020-ban már főállásúként csatlakozott a céghez. Ezek után beütött a Covid, féltünk hogy nem lesz munkánk, de végül nem volt ok az aggodalomra, és jelentősen felgyorsulnak az események

  Nagy lépés volt bennem, és rengeteg kérdőjel, de sikerrel vettük az akadályokat - nem is gondoltuk volna hogy pár hónapon belül ismét bővülünk.
 • 2020 június

  Új munkatárssal bővülünk (Zoltán)

  Gyerekkori jóbarátom Zoltán felkeresett, hogy szeretne pályát váltani, és szeretné megtanulni a programozást. Elkezdtük a közös munkát, ekkor még a házunk teraszán tanítottuk meg Zoltánt az alapokra, és nagyon ügyesen képezte magát önállóan is.

  Zoltán intenzíven és elszántan kezdett bele a szakma rejtelmeit megtanulni, nagyon büszke vagyok rá, hova jutott el.
 • 2020 október

  Beköltöztünk az irodánkba

  Elérezettnek láttuk az időt, hogy bekültözzünk egy irodánkba hogy a csapatmunka jobban menjen. Tiszavasváriban találtunk is egy megfelelő helyet, amit felújítottunk és bútorokat vásároltunk bele, majd elkezdtük a munkát az új helyen.

  Emlékszem a pillanatra mikor megnyitottuk az irodánkat, nem akartam elhinni hogy itt tartunk. 1 éve még egyedül, most pedig már hárman. Egyszerre örültem, és kissé féltem is: nem gyors ez egy picit?
 • 2020 november

  Új munkatárssal bővülünk (Gábor)

  Volt munkatársamat Gábornak egy álláslehetőséget ajánlottam, kérdeztem hogy lenne-e kedve nálunk dolgozni. Szerencsére meg tudtunk egyezni, azóta is a csapatunk oszlopos tagja.

  Gábor segített felszámolni nekünk azt a több mint 2 hónapos csúszást, amibe keveredtünk a sok munkának és a rossz szervezésemnek köszönhetően.
 • 2021 június

  Új munkatárssal bővülünk (Ati)

  Ati
 • 2021 augusztus

  Új munkatárssal bővülünk (Sanyi)

  Sanyi
 • 2022 április

  Új irodába költöztük

  Iroda