CodeIgniter fejlesztőt keresel?


Ha olyan programozóra van szükséged aki jártas a CodeIgniter keretrendszerben, jó helyen jársz. 10 éve fejlesztek CodeIgniter keretrendszer segítségével szoftvereket, weblapokat és weáburházakat. Készítettem már belső ügyviteli rendszert, CRM rendszert kötöttem már össze szoftvereket Shoprenterrel és Számlázz.hu-val, illetve raktárkezelő szoftvert is írtam benne, emaitt jól ismerem a rendszert.


Dolgozz velem!

Mi az a CodeIgniter?

A CodeIgniter rendkívül gyors és népszerű alkalmazás fejlesztői keretrendszer - egy eszköztár - azoknak a fejlesztőknek akik PHP alapú alkalmazásokat vagy weboldalakat készítenek. Az előnye hogy gyorsabban tudod létrehozni az alkalmazásokat a beépített programkódokkal, szabványosabb kódot tudsz írni a segítségével.


Veres József vagyok, a Te CodeIgniter programozód.

12 éve dolgozom programozóként főállásban, és szenvedélyem a munkám.

Céges belső rendszereket építek CodeIgniter alapon, automatizálok, és cégeknek segítek az ügymeneteiket átláthatóbbá és egyszerűbbé tenni. Leautomatizálom a robot munkát, egyszerűbbé teszem a napi ügyvitelt. Lépj velem kapcsolatba, beszélgessünk az igényeidről!


Akkor vagyok a Te embered, ha olyan programozót keresel, aki

érthetően, nem szaknyelven beszél

lehet rá számítani, nem tűnik el napokra

alapos és szakszerű munkát végez

megoldást keres és nem kifogásokat

könnyedén továbbfejleszthető kódot ír

ha többre van szükséged egy kivitelezőnélVeres József

Jelenlegi leterheltség ( 2024.05.18 állapot szerint)

A terheltség azt mutatja, mennyire van az időm kihasználva. Minél magasabb ez az érték, annál kevesebb szabad idő marad, amit vállalni tudok. Az átlag leterheltség általában mindig 70% feletti, a folyamatos szerződéses megbízások miatt.


2024. május (100%)
2024. június (80%)
2024. július (70%)
2024. augusztus (60%)