ShopRenter Webáruház


Kifejezetten olyan vállalkozásoknak, melyek nem szeretnének több százezret költeni egyedi fejlesztésű webáruházra.

Turcsek Gabriella vagyok, webfejlesztő, a partnered aki segít az általad elképzelt vagy már meglévő webáruházad üzemeltetésében.

Velem fogsz együttműködni a munkák során. Legyen az teljes webáruház felhúzása, termékfeltöltés, design-béli fejlesztések.

Mikor és miért válasszam a bérelhető webáruházat?Abban az esetben, ha nincsenek egyedi igényeid, tehát találunk egy olyan bérelhető webáruház rendszert, mely lefedi az igényeink 99%-át.

Ekkor egyértelműen rövid és hosszútávon is egy bérelhető webáruház a legköltséghatékonyabb megoldás.

Az indulás a lehető legolcsóbb, plusz az informatikai karbantartással egyáltalán nem kell foglalkoznunk, így egyedül az üzlettel kell törődni.

Mielőtt azonban döntenél, javasoljuk, hogy mindenképp próbáld ki ingyen, 14 napig a ShopRenter webáruház rendszert, hogy leellenőrizd, van-e egyáltalán egyedi igényed – ha pedig nincs, akkor a kérdés meg is oldódott.


Ajánlatot kérek ShopRenter webáruház indítására!


ShopRenter kuponkód


Szeretnél 10% kedvezményt az első megrendelésedre?


Netmetro-s ügyfélként jogosult vagy használni az alábbi kuponkódot a megrendelésedhez és az első megrendelésedből 10% kedvezményt kapsz!


A weboldal és az azon megjelenő tartalmi, szöveges, grafikai és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult. A Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Amennyiben oldalunk bármelyik tartalmát más személy, cég vagy szervezet honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan lemásolása) 280.000 Ft összegű kötbért számlázunk ki oldalanként a jogtalan felhasználónak.