Ötszörös GARANCIA tárhelyeinkre!

Gyorsulás garancia

Ha úgy érzed, hogy weboldalad az SSD tárhely megrendelése után semmit vagy egyáltalán nem gyorsult, csak írj nekünk 60 napon belül és mi visszaadjuk a pénzed, minden kérdés nélkül! Az ajándékokat pedig kérlek tartsd meg, köszönjük, hogy adtál nekünk egy lehetőséget!

Folyamatos elérhetőségi garancia

Ha weboldalad egy évben összesen több, mint 2 napot állt a mi hibánk miatt, engedd meg, hogy megajándékozzunk még egy évvel teljesen ingyen - vagy ha szeretnéd, visszaadjuk a pénzed.

24 órás garancia

Ha tárhelyedet a megrendeléstől számítva 24 órán belül nem tudod átvenni, az első hónapra vendégünk voltál. Fontos tudnod, hogy az óra a számlád kiegyenlítésétől számítva ketyeg.

Árgarancia

Áraink nem változnak egyik napról a másikra, így nem kell attól tartanod, hogy jövő hónapban többet kell majd fizetned. Amennyiben a távoli jövőben mégis áremelés történne, 3 hónappal előre szólunk, és Te, mint régi megrendelőnk az új árak bevezetésének utolsó napjáig is megrenendelheted a tárhelyedet előre, akár 2 évre előre - régi áron!

Elégedettségi garancia

Ha ezeken felül valamiért mégis úgy érzed, nem azt kaptad, amit vártál, jelezd 60 napon belül, és szintén visszadjuk a pénzed, kérdések nélkül. Az ajándékokat pedig kérlek tartsd meg, köszönjük, hogy adtál nekünk egy lehetőséget!

Mindezek apróbetűk, és kiskapuk nélkül. Amiket itt leírtunk, azokhoz tartjuk is magunkat, kérdések és kifogások nélkül.

Mire vársz még? Gyakorlatilag ingyen kipróbálhatod tárhelyünket. Nincs mit kockáztatnod, a garanciáink a biztosíték erre!

Rendben, ideje felgyorsulni, megyek, és megrendelem a tárhelyet »